SKYDDAR DINA KORT MOT SKIMNING

SKYDDAR DINA KORT MOT SKIMNING

scanblocker_tall_pos_payoff

ENKELT - TRYGGT - SÄKERT

Skyddar dina kort mot skimning

– I HELA VÄRLDEN

Lika lätt som det är att blippa ditt kort i kassan, lika enkelt är det för en tjuv att stjäla dina kortuppgifter trådlöst. Scanblocker är ett säkert, tryggt och enkelt sätt som skyddar dig och dina pengar från tjuvar och bedragare, i hela världen.

Scanblocker skyddar kontaktlösa betalkort mot trådlös skimning och den kräver inga batterier, har upp till 3 års garanti samt påverkar inte dina betalkorts chip eller magnet­remsa.

VARFÖR SKIMNINGSKORT?

Vad är skimning?

ALLT SOM BEHÖVS ÄR EN MOBILTELEFON

Trådlös skimning innebär att man med en NFC-läsare trådlöst kan läsa av och stjäla kortuppgifter. Många mobiltelefoner har idag inbyggda NFC-läsare och det finns även NFC-läsare som ansluts via USB till en dator. Metoden är avsedd för att stjäla kortuppgifter till kontaktlösa kort, populärt kallas dessa för ”blippkort”. Kortuppgifterna på kontaktlösa kort är okrypterade vilket gör att en bedragare kan läsa av kortuppgifterna utan att betalkortet behöver lämna offrets plånbok. Läsavståndet är upp till 1 meter.

Pickpocketing at the subway station

Skimning blir vanligare

OCH DET FINNS I HELA VÄRLDEN

scanblocker on table

I Sverige har problemen med kortbedrägerier ökat kraftigt under åren 2012-2016. Antalet anmälda fall uppgick till cirka 60 000 år 2016, 80 000 år 2017 och siffran för 2018 överstiger 100 000 brott kopplade till kortbedrägerier.

Det är det största enskilda brott vi har i Sverige. Det är ett av Sveriges allra vanligaste brott och utreds sällan.

KÖP DITT SKIMNINGSKORT NU

scanblocker-skydds-kort-skimning

299.00 kr

Scanblocker® – Skyddskort

Scanblocker® – Skyddskort

Pris: 299 kr

Skyddar dig mot kortbedrägerier!

Scanblocker® skyddskort är det smarta skyddet mot kortbedrägerier. Det 1 millimeter tunna skyddskortet ser ut precis som ett vanligt bankkort men innehåller teknik som stoppar bedragare från att stjäla dina kortuppgifter. Scanblockers störsändare aktiveras när en bedragare försöker läsa av dina kort vilket gör dina bankkort oläsliga. Ett kort skyddar 1 plånbok.